top of page
ANMP0108_edited.jpg

la propietaria, chef i event planner

Araceli
serveis de càtering a Lleida

Amb actitut de creure i somiar - pots aconseguir tot el que vulguis.

Araceli Garcia

Infografía profesional cronología horizontal flechad de colores fondo azul oscuro.png

Des de petita li agradava cuinar. La seva àvia la va introduir al món de la gastronomia: la gran mestra de la cuina casolana. Ella li va ensenyar secrets, entendre de sabors i les tècniques de la cuina. De seguida va descobrir el seu do per a fer plats exquisits. Fins i tot, amb pocs ingredients i assequibles per a totes les butxaques, sabia crear menjars espectaculars i deliciosos. El seu "viatge gastronòmic" va començar amb una botiga de xarcuteria (Alimentació Teixidó) on feia plats precuinats. En tenir molta demanda de menjar per emportar, amb el seu marit el Mario, de seguida van convertir la botiga en la millor empresa de càtering de la zona de Lleida: La Cuina de l'Araceli. 

 

L'Araceli no és només una extraordinari xef i event-planner, sinó que també una fantàstica persona amb un gran cor i molta sensibilitat. El seu objectiu és seguir desenvolupant la seva passió, modernitzant la cuina de l'àvia, intentant arribar a la perfecció culinària i crear per als seus clients una experiència gastronòmica inoblidable de sabors, moments i emocions.

IMG_0753_edited.jpg

Curiositats

Araceli Garcia

La seva especialitat és cuina d'autor. 

L'Araceli és molt creativa i sap perfectament com jugar amb els ingredients i sabors.

Li agrada tractar amb la gent.

Sap escoltar, donar idees i aportar solucions per aconseguir les expectatives dels seus clients. Creu que el tracte obert amb la gent és molt important i això ajuda al fet que la seva feina sigui molt més enriquidora.

Fa 100 000 canelons a l'any!

Els Canelons són el seu plat preferit; ja que pot jugar amb molts ingredients.

Medita i fa yoga en el seu temps lliure.

La feina en un càtering no és senzilla, degut a les expectatives i la pressió perquè tot surti perfecte. La meditació, el yoga i el reiki són la seva forma de relaxar-se.

bottom of page