LLOCS EMBLEMÀTICS

Masia Farré és un edifici d’interès històric i arquitectònic que es troba en un entorn privilegiat, envoltada de camps agrícoles, i on es pot gaudir de la pau i la tranquil·litat.

 

La masia fou construïda fa aproximadament dos cents anys, al segle XIX. Durant aquest temps, el conjunt ha sofert diferents ampliacions i s’hi han realitzat diversos arranjaments.

 

El 23 d’abril de 1955 el senyor Lluis Farré i Sala, junt amb els seus pares, Pere Farré i Marsinyach i Maria Sala i Forcat, va comprar la finca per a una fi agrícola. Va ser aquell mateix any quan esdevingué Masia Farré. Cinc anys més tard, Lluis Farré va acollir una família procedent del sud d’Espanya, la família Agüera Arana. El senyor Farré els va donar feina i els va allotjar a la masia, on hi van viure durant aproximadament vint anys.

 

Unes dècades més tard, Josep Farré i Pagès, fill del senyor Lluis Farré i Sala, decideix tornar a Masia Farré la llum i màgia que la caracteritzen. Amb un entorn de 20.000 m2, Masia Farré és un espai per recuperar sensacions que fa temps que s’han perdut; un espai tranquil on experimentar la vida al camp, viure la natura, la terra i la família.

Vinya els Vilars - Arbeca -

El celler Vinya els Vilars es troba situat a d’Arbeca, una petita localitat ubicada a la província de Lleida, una de les quatre demarcacions de Catalunya. A poc més de 20 kilómetres de Lleida i 140 de Barcelona compta amb una molt bona connexió per carretera i el tren d’alta velocitat.

Vinya els Vilars és una petita explotació vitivinícola fundada per Antoni Aldomà i Sans.  El celler deu el seu nom a la fortalesa ibèrica de Els Vilars; unes imponents restes arqueològiques, de l’any 750 AC,  que es troben a les afores del nucli urbà i que són considerades com el vestigi ibèric més important i més ben conservat  de Catalunya.

Fet a casa - Arbeca -

Fet a casa posa a l'abast dels centres educatius, un conjunt de propostes per poder ser un estímul per al coneixement i també una experiència vivencial.

Les activitats han estat preparades i desenvolupades per a que els alumnes gaudeixin amb intensitat, d'una experiència de descoberta. Per això hem desenvolupat un conjunt de propostes, que puguin adaptar a les necessitats dels centres educatius sempre relacionades amb el mon rural i agrícola.

De la mateixa manera moltes d'aquestes activitats poden ser d'interès de famílies i associacions així com altres entitats vinculades al mon cultural, lúdic, recreatiu, etc.

Please reload

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram